Google+
 

 Este o aplicatie dedicata restaurantelor, cafenelelor, barurilor. Contine 3 module functionale: front office, back office si portalul informativ.

Este compatibila cu aplicatia SmartConta, oferind astfel posibilitatea efectuarii contabilitatii primare, urmarirea consumurilor in baza retetarelor, intocmirea fise de magazie, stocuri, etc.
PosLitoral - Fast Food este o aplicatie "point of sale", dedicata autoservirilor si unitatilor tip fastfood.

Beneficiaza de o interfata intuitiva, pentru o cat mai rapida vanzare si de acces la portalul smartpos pentru ca administratorul sa poata urmarii vanzarile in timp real.Aplicatie destinata vanzarii pe baza codurilor de bare si a cantarelor electronice programabile.

Programul beneficiaza de o interfata de vanzare simpla, stabila si intuitiva, pentru o viteza sporita la vanzare. Compatibil cu programul de contabilitate si gestiune, permite preluarea vanzarilor zilnice si tinerea stocurilor. Vanzarile sunt urmaribile atat pe ture cat si pe fiecare casier in parte.


Permite efectuarea operatiunilor contabile de baza (facturi, extrase bancare, etc.) si centralizeaza datele in rapoartele contabile obligatorii.

Folosind modulul de contabilitate puteti genera declaratiile 100, 300, 394 si bilantul in format electronic. Modulul permite preluarea automata a notelor generate de toate celelalte module si din aplicatia SmartSal.SmartSal este o aplicatie destinata departamentului de resurse umane din cadrul societatii dumneavoastra.

Programul nostru permite atat evidenta salariatilor cat si calculul diferitelor tipuri de concedii (medicale sau de odihna), intocmirea declaratiilor catre institutiile abilitate ale statului si transmiterea on-line a acestor declaratii.
Program pentru evidenta clientilor unei spalatorii de covare si paturi. Permite intocmirea comenzilor, evidenta incasarilor efectuate precum si localizarea rapida pe harta a locatiilor clientilor.